Запірна арматура смотрите здесь.
добровольная пожарная система
куплю диплом о высшем образовании

обменник биткоинов Комиссия при проведении финансовых операций с биткоинами отсутствует или взимается по минимальному тарифу. Большинство транзакций выполняются бесплатно – обычно комиссию получает посредник, но практически все операции с данной криптовалютой совершаются напрямую. Транзакции выполняются мгновенно. +

Між ПАТ «Львівський холодокомбінат» та Федерацією Футболу України була підписана угода про використання символіки Збірної України на упаковці продукції підприємства.

Морозиво «Футбольне» випускається у вигляді ескімо. Це класичний львівський білий пломбір, вкритий шоколадною глазур’ю. Маса – 80 грам.

«Для морозива «Футбольне» ми обрали, добре знаний і улюблений нашими споживачами, класичний смак пломбіру. Розпочинаючи співпрацю з ФФУ, і  випуск морозива «Футбольне», в такий спосіб ми прагнули показати на скільки «Лімо» любить футбол і підтримує нашу збірну. Також ми прагнули задовольнити смаки найменших вболівальників, адже не всі фанати футболу п’ють пиво», - зазначає Оксана Яремко, керівник відділу маркетингу ПАТ «Львівський холодокомбінат».