"Львівська футбольна бізнес-ліга" запрошує підприємства Львівщини до участі в турнірі - CONQUEST

Ламинат Egger коллекция KINGSIZE 32 класс 8 mm Дуб Вэлли мокка H1003 Ламинат и пробковый пол Egger - официальный представитель Эггер в Спб. +
25 Березня 2010
PR студія "Conquest" стала PR-партнером "Львівської футбольної бізнес-ліги"
Піар студія «Конквест» стала PR-партнером «Львівської футбольної бізнес-ліги»

25 Лютого 2010
Конквест підписала угоду про співпрацю з ВАТ Львівський холодокомбінат (ТМ ЛІМО)
Піар студія «Конквест» підписала угоду про комплексне піар та маркетингове обслуговування у 2010 році лідера Західної України з виробництва морозива ВАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «ЛІМО».

12 Січня 2010
PR-студія Conquest продовжила угоду по співпрацю з ТОВ "Яричів"
Піар студія «Конквест» продовжила угоду про комплексне піар та маркетингове обслуговування у 2010 році з кондитерською компанією «Яричів».

25 Березня 2010

24 Березня 2010
Дитячий телевізійний театр "Юрашки" презентує "Великодню абетку"
Напередодні пасхальних свят юні актори дитячого телевізійного театру «Юрашки» підготували «Великодню абетку» –  вісім духовних телевізійних програм, розрахованих на дитячу аудиторію.

17 Березня 2010
ТОВ "Яричів" проводить оптимізацію виробництва
ТОВ «Яричів» прийняло рішення про необхідність оптимізації витрат для збереження конкурентноздатності власної продукції.

Уже другий рік поспіль «Львівська футбольна бізнес ліга» організовує проведення футбольного турніру серед команд відомих підприємств Львівщини. Учасники бізнес ліги -- команди  Укрсоцбанку, Галнафтогазу, Епіцентру, Світочу, Леоні Ваерінг Системс, Першої приватної броварні, Київстару, Тебодіну та Укрексімбанку.

На думку президента  LFBL Маркіяна Кулечка ідея проведення спортивних змагань серед футбольних команд підприємств та компаній сприяє підвищенню корпоративного духу, лояльності працівників до компанії, зрештою невимушеному спілкуванню керівництва і працівників підприємства.

«Футбол єднає усіх, а перемога своєї команди викликає почуття ейфорії, віри у власні сили та гордість за компанію. Футбол – найпопулярніший спорт у цілому світі, найкращий спосіб відчувати себе молодим і активним, найкраща альтернатива пасивному дозвіллю», - каже Маркіян Кулечко.

Учасники бізнес-ліги зазначають, що із величезним задоволенням беруть участь у змаганнях, адже мають можливість активно провести вихідний день на свіжому повітрі разом із своїми друзями і колегами, познайомитися і поспілкуватися з новими цікавими людьми.

Цього року «Львівська футбольна бізнес ліга» запрошує дружин і дітей учасників турніру підтримати своїх футболістів, активно вболівати і разом чудово провести дозвілля. Переконані, що змагання, організовані «Львівською футбольною бізнес лігою» стануть для учасників приємним і корисним відпочинком.

Довідка

LFBL створена у 2009 році. Ліга активно співпрацює з бізнес-лігами інших регіонів України. У квітні Володар Кубку LFBL 2009 команда Леоні Ваерінг Системс представить  «Львівську футбольну бізнес лігу» у Всеукраїнському фіналі, який проводиться між усіма бізнес-лігами України в м. Запоріжжі.

Календар турніру «Кубок LFBL 2010» :

24 квітня – урочисте відкриття турніру

1,8,15 травня – змагання