Нова прем'єра дитячого телевізійного проекту ЮРАШКИ - CONQUEST

будка вольер для немецкой овчарки

ремонт однокомнатной квартиры Наши работы. Несомненно, прежде чем заказывать ремонт квартиры в компании «Благомир», вы захотите узнать и о том, насколько качественно мы выполняем работы. Чтобы не быть многословными, предлагаем вам просто оценить портфолио наших работ. +
09 Листопада 2010
PR студія "Conquest" провела маркетингове дослідження для супермаркетів "Арсен"
У жовтні 2010 року PR студія «Conquest» провела маркетингове дослідження для супермаркетів «Арсен»

19 Жовтня 2010
Піар студія Conquest представляє нову послугу - консалтинг в роздрібній торгівлі
Професійні бізнес-консультанти із багаторічним успішним досвідом  практичної роботи допоможуть вам досягти бажаних результатів.

12 Липня 2010
PR студія Conquest розпочала співпрацю з гіпермаркетами АШАН
Впродовж липня-серпня PR студія Conquest проведе опитування споживачів в чотирьох київських гіпермаркетах "АШАН".

09 Лютого 2011
Нова прем'єра дитячого телевізійного проекту ЮРАШКИ

09 Лютого 2011
Rozalini вдосконалює торт Чорничний
Любителів торта «Чорничний» ТМ «Rozalini» вирішила потішити кондитерська фабрика «Яричів».

08 Лютого 2011
За результатами 2010 року ТМ Лімо - лідер з виробництва морозива по Україні
У 2010 році ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо» реалізувало 11 000 т морозива. Завдяки цьому Компанія зайняла впевнену позицію одного з лідерів ринку морозива по Україні.

Нова прем'єра дитячого телевізійного проекту ЮРАШКИ

У завершальні дні Різдвяних свят Львівський «Дитячий телевізійний театр «Юрашки» запрошує на кіновиставу «Ніч перед Різдвом», прем’єрні покази якої відбудуться: 10 та 11 лютого, о 14-й годині, в Палаці естетичного виховання учнівської молоді (Львів, пл. Петрушевича, 2), а галавистава – в неділю, 13 лютого, о 17-й годині.

Поклавши в основу спектаклю відому повість Миколи Гоголя, театр відтворює феєрію української коляди, колоритні образи учасників народного дійства, світ казки, фантазії і реальності. Особливого характеру постановці надає те, що ролі виконують діти віком від п’яти до сімнадцяти років. І ще одна особливість прем’єрної вистави: поєднання на одній сцені жанрів театру і кіно.

З дитячим колективом над постановкою працювала творча група Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької: Роман Біль (режисер-постановник), Олександра Люта (асистент режисера), Наталя Тарасенко (художник-постановник). Музику до спектаклю написав композитор Юрій Антонюк. Над виставою працювали також Олексій Хорошко (медіа), Сергій Сердюк (хореографія), Наталя Куциняк (вокал), Ганна Легін (редактор).

Керівник проекту – Роман Савчак.

_____________________________________________________________________________________

Довідка про театр:

Львівський «Дитячий телевізійний театр «Юрашки» створений у 2009 році як громадський творчий колектив. Його мета – пошук талановитих дітей, які мають нахил до театрального та кіномистецтва, створення вистав, телекінофільмів та дитячих телевізійних програм,  пізнання української  історії та культури  засобами театрального мистецтва, кіно і телебачення. У реалізації творчих проектів колектив співпрацює з Львівською міською радою, зокрема – управліннями культури і освіти, телебаченням, театрами, мистецькими та педагогічними установами, громадськими організаціями. Театр працює у різних жанрах: вистави, кіновистави, мюзикли, театралізовані концерти тощо.

Популярність у глядачів здобув  цикл вистав «Юрашко із Святоюрського ярмарку»: у театралізованій формі відтворено картини традиційного ярмарку, який відбувався на майдані біля Собору св. Юра у Львові і супроводжувався  народними  виставами, іграми та розвагами, відтворенням місцевих обрядів, піснями і танцями. Як засвідчував видатний історик Іван Крип’якевич, популярними були на цих ярмарках дитячі пряники-медяники, їх називали  «юрашками»,  вони стали своєрідним «брендом» ярмарку. Звідси – й назва дитячого телевізійного театру.

Театральні  та кіновистави театру відзначено на мистецьких  фестивалях та творчих конкурсах, зокрема на Міжнародному фестивалі кінофільмів і телерадіопрограм для дітей та юнацтва "Золоте курча" (м. Київ), Міжнародному молодіжному фестивалі аудіовізуальних мистецтв „Кришталеві джерела” (м. Київ), Міжнародному фестивалі театрального мистецтва «Зірки театру» (м. Несебр, Болгарія).