+ Крафтсман сервис ремонт craftsman крафтсман www.craftsman-servis.ru.
09 Листопада 2010
PR студія "Conquest" провела маркетингове дослідження для супермаркетів "Арсен"
У жовтні 2010 року PR студія «Conquest» провела маркетингове дослідження для супермаркетів «Арсен»

19 Жовтня 2010
Піар студія Conquest представляє нову послугу - консалтинг в роздрібній торгівлі
Професійні бізнес-консультанти із багаторічним успішним досвідом  практичної роботи допоможуть вам досягти бажаних результатів.

12 Липня 2010
PR студія Conquest розпочала співпрацю з гіпермаркетами АШАН
Впродовж липня-серпня PR студія Conquest проведе опитування споживачів в чотирьох київських гіпермаркетах "АШАН".

09 Лютого 2011
Нова прем'єра дитячого телевізійного проекту ЮРАШКИ
У завершальні дні Різдвяних свят Львівський «Дитячий телевізійний театр «Юрашки» запрошує на кіновиставу «Ніч перед Різдвом»

09 Лютого 2011
Rozalini вдосконалює торт Чорничний

08 Лютого 2011
За результатами 2010 року ТМ Лімо - лідер з виробництва морозива по Україні
У 2010 році ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо» реалізувало 11 000 т морозива. Завдяки цьому Компанія зайняла впевнену позицію одного з лідерів ринку морозива по Україні.

Rozalini вдосконалює торт Чорничний

Любителів торта «Чорничний» ТМ «Rozalini» вирішила потішити кондитерська фабрика «Яричів». На початку лютого уже багатьма улюблений «Чорничний» торт у продажу з’явився в новому вигляді.
Насамперед змінилася рецептура торта. Тепер він зроблений у вигляді «кошика» з білих бісквітних коржів. Середина кошика наповнена легким кремом на рослинних вершках з начинкою із натуральної чорниці.
«Ми дбаємо про наших споживачів і постійно вдосконалюючи продукцію. Торт «Чорничний» завжди подобався нашим споживачам, тому ми вирішили зробити його ще смачнішим і кориснішим. Окрім того, цей торт є низькокалорійним (всього 266 ккал), тому куштуючи його, можна не хвилюватись про фігуру».
Вага торта «Чорничний» ТМ «Rozalini» - 900 грам. Ціна на полиці становитиме близько 60 грн.
Нагадаємо, кондитерська фабрика «Яричів» випускає цілу серію тортів під ТМ «Rozalini» з вмістом натуральних ягід: «Чорничний», «Полуничний», «Ягідний».

___________________________________________________________________________________________________________________________
Довідка про компанію

Кондитерська компанія ТОВ «Яричів» (Львівська обл., Кам’янка-Бузький р-н., с. Старий Яричів) створена у 2008 році. До структури компанії входить кондитерська фабрика у с. Старий Яричів Львівської області. Фабрика випускає понад 40 позицій ассортименту. Діяльність фабрики зосереджена на виробництві солоного печива, печива з низьким вмістом жиру, солодкого печива, глазурованого печива з/або без наповнювача та вафельних трубочок під ТМ «Yarych» і тортів та тістечок короткого терміну зберігання під ТМ «Rozalini».