ТОВ "Яричів" проводить оптимізацію виробництва - CONQUEST

PeniMaster Pro Upgrade Kit II Евгений, г.Самара: Купил экстендер Proextender. Хороший экстендер. Я ношу его по своему - делаю обмотку из бинта. + Колючая проволока монтаж оргаждения егоза.
25 Березня 2010
PR студія "Conquest" стала PR-партнером "Львівської футбольної бізнес-ліги"
Піар студія «Конквест» стала PR-партнером «Львівської футбольної бізнес-ліги»

25 Лютого 2010
Конквест підписала угоду про співпрацю з ВАТ Львівський холодокомбінат (ТМ ЛІМО)
Піар студія «Конквест» підписала угоду про комплексне піар та маркетингове обслуговування у 2010 році лідера Західної України з виробництва морозива ВАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «ЛІМО».

12 Січня 2010
PR-студія Conquest продовжила угоду по співпрацю з ТОВ "Яричів"
Піар студія «Конквест» продовжила угоду про комплексне піар та маркетингове обслуговування у 2010 році з кондитерською компанією «Яричів».

25 Березня 2010
"Львівська футбольна бізнес-ліга" запрошує підприємства Львівщини до участі в турнірі
Уже другий рік поспіль «Львівська футбольна бізнес ліга» організовує проведення футбольного турніру серед команд відомих підприємств Львівщини.

24 Березня 2010
Дитячий телевізійний театр "Юрашки" презентує "Великодню абетку"
Напередодні пасхальних свят юні актори дитячого телевізійного театру «Юрашки» підготували «Великодню абетку» –  вісім духовних телевізійних програм, розрахованих на дитячу аудиторію.

17 Березня 2010
ТОВ "Яричів" проводить оптимізацію виробництва
ТОВ «Яричів» прийняло рішення про необхідність оптимізації витрат для збереження конкурентноздатності власної продукції.

ТОВ "Яричів" проводить оптимізацію виробництва

У зв’язку зі зменшенням ринку вагового печива і скороченням обсягів продажів, ТОВ «Яричів» змушене вдатися до скорочення персоналу, задіяного в виробництві вагового печива. Ще однією причиною – є здорожчання собівартості виробництва. Останнім  часом значно зросли ціни на сировину. ТОВ «Яричів» прийняв рішення про необхідність оптимізації витрат для збереження конкурентноздатності власної продукції.

Скорочення персоналу на підприємстві відбулося 1 березня. Загалом звільнено чверть працівників, задіяних у виробництві вагового печива. Всі скорочені працівники отримали компенсації, гарантовані законодавством.

Прес-служба компанії